Tot té un principi

Després d’acabar el disseny de la meva pagina web, ara la meva nova aposta digital és començar a redactar el meu blog. Considero que és un element molt important per tenir presència en Internet, i també per expandir un negoci, una marca o les idees.

Vull que aquest blog sigui un lloc on poder mostrar d’una manera més dinàmica, les meves experiències i vivències personals, en definitiva la meva intenció és crear un espai per posar d’una manera clara i organitzada tota la informació que vaig recapitulant.

-Els temes principals i predominants del blog seràn el turisme, els viatges i el món empresarial.

Els blogs de viatges són una font d’inspiració, una mina inesgotable de recursos per conèixer llocs que es vol visitar d’una manera pràctica, visual i sobretot *experiencial.
Aquests blogs s’han convertit en un referent en Internet a l’hora de decidir-se a visitar una destinació, a l’hora de buscar informació i trucs de com arribar a un lloc, permet assabentar-se del preu de les coses, d’on menjar, on dormir.

En el meu cas vull que cadascuna de les meves entrades al blog, sigui també un espai per a l’intercanvi de reflexions, un lloc on poder mostrar amb fidelitat i passió la cultura, els paisatges, les gents, i les experiències viscudes en cada lloc. Intentant sempre respectar, i aportar punts de vista realistes, per poder donar petits i simples consells que espero puguin ser útils per a tots els lectors i es converteixi en una eina útil, i que pugui aportar nous punts de vista.

No solament parlaré dels meus viatges pel món també intentés escriuré sobre el meu País i la meva regió: Espanya i Catalunya, especialment Barcelona, El Maresme i la Costa Brava.
Intentés mostrar llocs insòlits, algunes vegades menys conegudes del circuit turístic convencional, però no per això menys bonics, també mostrés el meu punt de vista de com el turisme aquesta afectant a la nostra societat, els seus impactes, avantatges i desavantatges.

M’agradaria fer una anàlisi del mercat turístic, per així poder, crear debats sobre temes com els plans de turisme, les novetats del sector; relacionats amb temes que són del meu estudi i interès. Mostrant models de negoci o polítiques aplicades que han estat d’èxit, i amb els meus articles intentés analitzar els motius d’aquest èxit. Per *asi poder mostrar les meves observacions i opinions, que serveixin per millorar, tant les destinacions turístiques com l’adequat comportament dels viatgers.

D’altra banda, una altra de les funcions d’aquest blog compartir estratègies, tàctiques i eines provades per ajudar tant al lector com a mi mateix a dissenyar nous projectes empresarials útils: eines de màrqueting, creació i gestió de websites, tendes digitals, comunitats digitals o noves eines relacionades amb el camp de la informàtica.

Amb el permís del lector algunes vegades també tractés de parlar de temes dels quals, tal vegada no tingui un gran coneixement però si un gran interès, sempre agrairé les aportacions i les noves idees de qualsevol persona que vulgui col·laborar, sempre que ho faci amb respecte i amb fonaments.