Guia-turistico- catalunyaVas de vacances o tens un viatge de negocis a Catalunya o a Barcelona? aquestes familiaritzat ja amb la regió i vols descobrir nous llocs?​ Vols saber què hi ha d’interessant a Catalunya? Vols saber com organitzar millor el teu viatge per poder conèixer més?
Idiomas
Sóc un guia que s’adapta a les necessitats del turista actual, que interpreta el patrimoni cultural i natural de la zona, Si Vostè em confia el seu viatge, la seva estada serà més agradable i eficient.

banner guia-fotos2

blue line

Descobreix els Indrets mes interessants de Catalunya amb les meves Rutes Turístiques o llegint els Articles del meu Blog:

blue lineContractar els meus serveis té uns avantatges:

 • + Coneixement: Puc ensenyar-te tots els racons i llocs més exclusius, explicar la història del lloc de primera mà. Així s’incrementen les oportunitats de visitar el que més t’interessa i passar de llarg de tot el que no t’importa.
  -Tindrà L’oportunitat de conèixer els hàbits i costums locals de primera mà.

 • + Estalvi: Permet trobar els llocs més adequats per a Menjar, comprar souvenirs, comprar entrades a esdeveniments.

 • -Menys Cues: Pot lliurar d’haver d’anar acompanyat d’un gran grup de persones, evitant els paraigües vermells per no perdre de vista el líder i amb uns preus assequibles i competitius.

 • Seguretat: portarà per llocs segurs sense haver de preocupar-nos perquè ens robin els diners, els documents o la càmera

blue line

IdiomasLas funcions que puc realitzar:

 • Traducció i interpretació de l’espanyol a l’Inglés, Francès, Rus, català i viceversa.
 • Serveis de guia o intèrpret per a totes les excursions esmentades.
 • Consulta sobre l’allotjament als hotels.
 • Serveis de transport per a excursions o qualsevol altra necessitat.
 • Compra de passatges de tren, bus, vaixell
 • Puc ajudar-li amb la compra d’entrades per a museus, concerts o esdeveniments esportius com el Barça.

blue line

Idiomes en rls que puc treballar:Untitled-1frukrues

blue line

 Rutes Turistiques Per Cataluña:

Guia Turistic-frameSi Vostè ve a Catalunya per negocis, li puc ajudar com a intèrpret en les seves negociacions, conferències o exposicions. A la disposició dels nostres clients sempre està el transport més còmode.

Si Vostè em contracta amb anticipació, li puc fer la traducció escrita de tota la documentació que necessiti. També podem buscar, seleccionar i establir previs contactes amb els seus possibles distribuïdors o clients per optimitzar el temps de la seva estada a Catalunya.

Amb el desenvolupament de les noves tecnologies, moltes persones tenen accés a l’Internet i d’allí aconsegueixen trobar suficient informació sobre el país al com desitgen viatjar. Hi ha gent que viatja per col·leccionar llocs, postals, centenars de fotos… uns altres simplement viatgen per experimentar sensacions. Contractar un acompanyant particular pot ser una de les millors formes de visitar la regió, perquè la seva experiència sigui el més gratificant possible.