Palau d’ Hivern – Hermitage

P1040386

Patrimoni cultural de la Unesco “Centre histórico de Sant Petersburg”

Idioma / Language Icono-Bandera-españa1406146109_United-Kingdom_flat

El palau va ser construït en una escala monumental el seu objectiu era ser el reflex de la grandesa i el poder de la Rússia Imperial va passar a formar part del museu l’any 1922, va ser durant dos segles la residència principal dels tsars. L’atac al palau en 1917 es va convertir en una icona de la revolució russa.

És el producte del disseny de nombrosos arquitectes, entre els quals es destaca el treball de Bartolomeo Rastrelli, en el que es va denominar l’estil barroc isabelí: el palau verd i blanc La longitud de la façana del riu Neva – 137 metres de l’Almirantazgo – 106 metres posseeix la forma d’un rectangle allargat. El palau posseeix 1.786 portes, 1.945 finestres, 1.500 habitacions i 117 escales. La seva façana principal mesura 150 m de longitud i 30 m d’alçada.

P1040669

A vegades és nomenat “un palau del segle XIX inspirat en un model d’estil rococó.

Actualment el museu de l’Hermitage atresora més de dos milions i mig d’objectes culturals i artístics dels pobles d’Europa i Orient des dels temps més remots fins al segle XX. El visitant pot seguir el curs de la història de l’estat rus, en un passeig guiat per les sales del Palau.

Cap a finals del regnat de Caterina II, la col·lecció de l’Hermitage comptava amb 3.000 quats, gairebé 7.000 dibuixos, més de 70.000 gravats i 10.000 pedres tallades, que eren la seva afició especial. Però les seves col·leccions no eren accessibles al públic. Ara visiten l’Hermitage unes dos milions i mig persones cada any.

La col·lecció conté obres de tots els pintors importants, com Rembrandt, Rubens, Van Dyck, Gauguin, Picasso o Monet. Diferents parts de l’exposició estan dedicades a períodes històrics – com d’artefactes prehistòrics, antiguitats egípcies i clàssiques, amb l’art modern, i per a les regions-per exemple, Renaixement italià, l’edat d’or holandesa o alemanya, o l’art britànic, suís i francès.

P1040791 P1040789
Es diu que si una persona dediqués només un minut a contemplar cada peça del museu, necessitaria quatre anys i mig, sense descans, per veure-les totes.

Sales del Museu 

La sala de Pere I: Pot contemplar el retrat de l’emperador amb la deessa de la saviesa que li guia cap a noves gestes i dues escenes del triomf de les tropes de Pere I en la guerra contra els suecs.

La sala dels Blasons: està presidida per columnes daurades d’ordre corinti. L’emperador rebia als missatgers procedents de les regions de Rússia, aquesta sala té una superfície de mil metres quadrats, allí està present l’àguila bicèfala, que és l’escut de Rússia, i els escuts de cadascuna de les províncies russes.

L’esplèndida sala de Malaquita, creada per l’arquitecte Alejandro Briulov. L’intens matís verd de la malaquita que cobreix les seves columnes, pilastres, xemeneies, taules, combinat amb el blanc marbre artificial de les parets, brillantor de l’or abundant i el color vermell de la tapisseria del moble de seguida criden l’atenció dels visitants i produeixen una impressió inoblidable.

P1040765

Un modern edifici de tres pisos al pla té la forma d’un quadrat de 4 ales amb un pati i la façana enfront del Neva, l’Almirantazgo i la Plaça del Palau. Doni magnífiques façanes i edificis de construcció esplendor. La façana principal, enfront de la Plaça del Palau, va tallar l’arc passatge cerimonial, que va ser creat per Rastrelli

Història del Palau d’Invern

L’emperadriu volia descansar de la vida oficial en un lloc més acollidor. Per aquest motiu el palau va ser denominat “Hermitage”, paraula francesa que significa “ermita”, ia ell només podrien accedir els seus convidats personals

El palau va ser un regal del governador de Sant Petersburg Menshikov per al casament de Pere I i Catalina I.
Pere el Gran era propietari d’una parcel·la entre el Neva En 1708, aquí al cor d’un lloc, construït una fusta “hivern Casa.” – Una petita casa amb un alt porxo i una teulada de pissarra En 1712 es va construir en pedra Cambra nupcial de Pere I.

En 1716, l’arquitecte Georg Mattarnovi per ordre del rei va començar a construir un nou Palau d’Hivern, a la cantonada de la Neva i Winter Canal (que llavors es deia “canal Zimnedomnym”). En 1720 Pedro I amb tota la seva família es va mudar de la residència d’estiu de l’hivern. En 1725, al palau de Pedro va morir.

Més tard, l’emperadriu Anna Ivanovna considerat el Palau d’Hivern massa petit i en 1731 va demanar a la reestructuració de Rastrelli, qui li va oferir un projecte de reorganització del Palau d’Hivern. D’acord amb el projecte requerit

En 1731 l’Emperadriu Anna Ioannovna va ordenar reconstruir i ampliar el palau de Pere I. Les tasques van acabar en 1735 i durant 17 anys va ser usat per l’Emperadriu Anna, fins que l’Emperadriu Isabel va decidir ampliar-lo encara més. A la primavera de 1732, va començar la construcció. Les façanes del palau cap al Neva, el Almirantazgo i el “costat de la praderia”, és a dir, a la Plaça del Palau. En 1735 es va completar la construcció del palau, i Anna Ivanovna es va traslladar al seu permís de residència. Quatre edifici història comprèn prop de 70 cambres de l’estat, més de 100 habitacions, una galeria, un teatre, una gran capella, un munt d’escales, servei i caseta de vigilància, i les habitacions de l’oficina de palau. Gairebé immediatament va començar a reconstruir el palau, va començar a extensió de la praderia dels edificis tècnics, graners i estables

El nou disseny va ser aprovat en 1754 i construït entre 1754 i 1762. Quan va ser acabat, regnava Pere III. En 1763, després de la seva coronació, el Palau va ser ocupat per Catalina II, qui va invertir enormes sumes a la fastuosa decoracióndel mateix perquè estigués a l’altura dels més luxosos palaus d’Europa.

El Palau té un pati central al qual s’accedeix per tres arcades des de la Plaça del Palau. Té dos nivells i les façanes estan decorades amb columnes jòniques i estàtues.

450px-Modified_WinterPalace

Preus:

Complex principal: 400 RUB – 5,55 € – 6,25 usd
Estat Major: 200 RUB – 2,78 € – 3,13 usd.
Palau d’Hivern: 100 RUB – 1,40 € – 1,56 usd.
Palau Menshikov: 100 RUB – 1,40 € – 1,56 usd.

Direcció del Museu Hermitage:

Complex Principal, Estat Major i Palau d’Hivern: Dvortsovaya Ploshchad 6, 10.

Palau Menshikov: Universitetskaya Naberezhnaya, 15

icon_12638Cómo  arribar al Museu de l’ Hermitage:

Complex principal, Estat Major i Palau d’Hivern: Trolebuses 1, 7, 10, 11, parada Gosudarstvenny Ermitazh. Autobusos 7, 10, 24, 191, parada Gosudarstvenny Ermitazh. Metro línia 2, estacions Admiralteyskaya, Nevsky Prospekt, Gostiny Dvor.

Palau Menshikov: Autobusos 7, 24, parada Universitet. Troleibusos 1, 10, 11, parada Universitet. Metro línia 3, estació Vasileostrovskaya

Deja un comentario