La Roca Village -Català

La Roca Village és un centre comercial outlet, que forma part de la Barcelona Shopping Line. El centre comercial està construït simulant ser un poblet mediterrani, amb balconades i placetes decorades amb cert glamur i sofisticació… Va ser el lloc turístic més visitat de Catalunya el 2014, amb 3,3 milions de visitants se situa fins i tot per davant de la Sagrada Família.

1406146138_Russia  1406146125_France1406146109_United-Kingdom_flatIdioma Icono-Bandera-españa 
la-roca-village_493774 Address_11788_3

A tan sols una mica més de mitja hora de Barcelona, amb les platges de la Costa Brava als seus peus, La Roca Village està situada en un tranquil emplaçament a Catalunya, amb unes molt bones comunicacions, es pot arribar molt còmodament a aquest paradís de les compres.
roca-village
Les marques capdavanteres a nivell mundial ofereixen descomptes de fins al 60%, i de vegades amb descomptes superiors, sobre el preu de venda recomanat, durant tot l’any. Estan gairebé totes les marques de, des de Gucci, passant per Loewe, Versace i Armani, Ralph Lauren, Munich, Camper, Maje, Bimba & Lola i Tous.

En l’Oficina d’Informació al Turista, que és part de la xarxa d’oficines de turisme de l’Agència Catalana de Turisme, trobaràs tota la informació necessària per planejar un dia de compres perfecte i aconseguir Informació sobre les atraccions, tendes i hotels de la regió.

Hi ha la possibilitat d’aconseguir un fullet de Turisme als hotels i presentar-ho al Centre d’Informació Turística del Village on et lliuren una targeta VIP amb descomptes per a moltes tendes

A mes els estrangers poden gaudir del sistema Tax-Free de devolució d’IVA de les teves compres realitzades.

Com arribar a la Roca Village?

 La Roca Village, s/n 08430 Santa Agnès de Malanyanes,La Roca del Vallès Barcelona, Espanya
Tel: +34 93 842 39 39Fax: +34 93 842 30 59
 GPS
Lat. 41.610694
Long. 2.343342

Autobús Shopping Express, es Tracta d’un luxós servei d’autocar directe que et porta des de Barcelona fins a la Roca Village, de dilluns a diumenge i des de Lloret de Mar i Santa Susanna en els mesos d’estiu (de juny a setembre).

La Roca Village amb cotxe:

Es pot arribar molt còmodament a la Roca Village des de Barcelona en poc més de 30 minuts. També és fàcil des de des de Girona, la Costa Brava i França, per l’autopista AP7 prenent la sortida 12 (Cardedeu) i segueix les indicacions cap a ‘Centri Comercial’.

El pàrquing és gratuït compta amb 2.028 places de pàrquing de cotxe i deu places per a autocars.

Tren partint de l’estació de Barcelona Sants Des de Barcelona en tan sol 30 minuts, l’estació més propera a la Roca Village és Granollers Centri allí trobaràs taxis i autobusos directes a la Roca Village.

Preus dels bitllets i reserves:
A través d’Internet a la pàgina www.renfe.com Per telèfon +34 (0) 902 240 202

La Roca Village, és un motor dinàmic del turisme a Catalunya, treballa en estreta col·laboració amb importants socis internacionals de tot el món i diferents sectors de la indústria, i la seva influència aporta nous vincles amb:

Línies aèries i programes per a viatgers freqüents
Hotels, consorcis d’hotels i organitzadors de viatges en grup
Empreses de lloguer de vehicles i clubs de l’automòbil
Turoperadores i agències de viatges
Empreses ferroviàries
Proveïdors de serveis d’assistència personal i estil de vida
MICE (reunions, incentius, conferències i esdeveniments) i socis corporatius
Organitzacions turístiques
Empreses de targetes de crèdit
Agencies de viatge en línia i xarxes de distribució.

Deja un comentario