Circuit de Catalunya

Inaugurat l’any 1991, té un aforament de 131.000 espectadors, i acull diverses competicions entre les que destaquen el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 i el Gran Premi de Catalunya de Motociclisme del Campionat Mundial de Motociclisme.
1024px-F1_Circuit_de_Catalunya_-_Tribuna

Idioma / Language: 1406146109_United-Kingdom_flatIcono-Bandera-españa

La primera pedra del Circuit de Barcelona-Catalunya va ser col·locada el 24 de febrer de 1989, gràcies a l’impuls del Consorci format per la Generalitat de Catalunya, el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) i l’Ajuntament de Montmeló.

El Circuit de Barcelona-Catalunya forma part de l’elit dels circuits mundials i cada any acull dos dels grans esdeveniments del motor: el Gran Premi de F1 i el Gran Premi de MotoGP.

Circuit Catalunya-F1

Té la seu a les oficines dins de la mateixa instal·lació esportiva, a l’antiga masia coneguda com Mas La Moreneta.

Activitats

També ofereix la possibilitat d’organitzar tot tipus d’esdeveniments i activitats per a empreses i particulars gràcies a la polivalència d’una infraestructura equipada per oferir tot tipus de serveis i que inclou un restaurant, una sala de premsa amb capacitat per a 450 persones, diversos espais VIP i fins i tot un heliport.

Instalacions

SUPERFICIE DE LAS INSTALACIONS
Superficie total del Circuit 120 Ha
Superficie total practicable 79,5 ha
Superfície total del paddock 48.000 m2
Superficie total de boxes 4.800 m2
Boxes 50

 

ESPAIS VIP

Pisos Box

37

Suites Platinum

18

Suites Gold

18

Sala VIP- Torre de Control

225 m2

Tipus de traçat:Circuit Catalunya

  • El traçat Gran Premi FIA de 4.655m consta de 16 corbes, 9 de dretes i 7 d’esquerres amb una “xican” molt lenta i espectacular a la sortida de la zona de l’estadi.
  • El traçat Gran Premi FIM de 4.727m consta de 13 corbes, 8 de dretes i 5 d’esquerres amb zones molt ràpides i corbes entrellaçats amb pujades i baixades.
  • El traçat Nacional de 2977 metres té 11 revolts, 7 de dretes i 4 d’esquerres amb unes primeres corbes espectaculars i la xicana a la sortida de l’estadi.

Circuito_de_montmelo_desde_grada_A

icon_12638Como Arribar al circuit de Catalunya?

El Circuit de Barcelona-Catalunya compta amb una situació privilegiada, a només 32 km de Barcelona ia 18 km de la Costa de Barcelona. El Circuit se situa entre 2 grans vies de conducció.

_318-9378Com Arribar al circuit de Catalunya en cotxe?

Es pot arribar per l’autovia C-17 (sortida Montmeló) (,) i l’autopista AP-7. Si s’opta per arribar per l’autopista de peatge AP-7, es disposa de diverses sortides per arribar al Circuit: 13, 14 i 15 (sortides 14 i 15 enllacen amb C-17).

038455-glossy-black-icon-transport-travel-transportation-train8-sc43Com Arribar al circuit de Catalunya en tren?

Desde Barcelona
Línea R2 Castelldefels flecha izquierdaflecha derecha Granollers Centre y R2 Nord Aeroport flecha izquierdaflecha derecha Maçanet Massanes
Els viatgers disposen de quatre trens a l’hora els dies laborables i de dos trens els dissabtes, diumenges i festius amb un temps de viatge de 30 minuts des de l’estació de Barcelona Sants, 25 minuts des de Barcelona Pg. De Gràcia i 21 minuts des de Barcelona el Clot – Aragó. Parada a l’estació de Montmeló.
Desde Girona
Línea R11 Barcelona Sants flecha izquierdaflecha derecha Girona flecha izquierdaflecha derecha Portbou
Els viatgers disposen de dos trens a l’hora els dies laborables fins a l’estació de Granollers Centre i d’un tren els dissabtes, diumenges i festius, amb un temps de viatge d’1 hora des de l’estació de Girona. Un cop a Granollers Centre, agafar la Línia R2 o R8 fins a Montmeló.

AVE:

Figueres Vilafant – Girona – Barcelona Sants
Temps de viatge estimat des de Girona fins a Barcelona Sants: 38 minuts. Els clients amb bitllet AVE obtenen de forma gratuïta un bitllet de Rodalies en origen i un altre en destí, incloent el servei d’enllaç amb els aeroports del Prat T2 i Barajas T4 (el bitllet de Rodalies s’obté a les màquines autovenda a través d’un localitzador imprès en el bitllet AVE).

busComo arribar al circuit de Catalunya en autobús 


Línea 510 Montornès flecha izquierdaflecha derecha
Montmeló flecha izquierdaflecha derecha Granollers

Els dies feiners passa per Montmeló, des de les 5 del matí fins a les 10 de la nit, cada mitja hora. També hi ha servei els caps de setmana, festius i durant el mes d’agost http://bit.ly/1rWhQiS Les parades més adequades per arribar a peu al Circuit de Barcelona-Catalunya són:

– P.I. Pedregar Verneda – C/Rec Molinar (a 110 metros del Circuit)

– P.I. El Pedregar – Verneda del Congost – Camí del Fondo (a 500 metros)

– P.I. El Pedregar – Verneda del Congost – debajo puente autopista (a 10 minutos a pie)

– P.I. El Pedregar – Ronda del Pedregar (a 13 min.)

– Ctra. de Vic – Mossèn Cinto Verdaguer (a 15 min.)

– Estación de Rodalies RENFE (a 25 min.)

Línea 375 Montmeló flecha izquierdaflecha derecha Parets del Vallès flecha izquierdaflecha derechaMontornès flecha izquierdaflecha derechaMontmeló

De dilluns a divendres feiners, agost inclòs, amb servei de 6 a 22h. http://bit.ly/1xVXrvX Les parades al municipi de Montmeló són:
– Estació de Rodalies RENFE (a 20 min del Circuit)
– P.I. Circuit – Camí Fons (a 25 min del Circuit)

Línea 370 Parets del Vallès flecha izquierdaflecha derecha Montmeló flecha izquierdaflecha derecha Montornès flecha izquierdaflecha derecha Parets del Vallès 

De dilluns a divendres feiners, agost inclòs. Aquest servei circula de 6 del matí fins a les 3 del migdia aproximadament per la població de Montmeló. http://bit.ly/1COyJm6

Les parades són:

– Estació de Rodalies RENFE (a 25 min.)

– P.I. Circuit – Camí Fons (a 24 min.)
– Circuit de Barcelona-Catalunya (1 min.)

Deja un comentario